Activitate Paranormala

Fenomene Paranormale
 
AcasaPortalCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 arta pendulului

In jos 
AutorMesaj
AleX.
Corector
Corector
AleX.

Mesaje : 22
Data de inscriere : 05/05/2014
Varsta : 19

MesajSubiect: arta pendulului   Lun Mai 05, 2014 3:25 pm

Uneori avem nevoie de răspunsuri simple întrebărilor noastre. Pendulul este de regulă precis, uşor de folosit şi necesită puţin timp.

Începe prin a lua ceva de dimensiune mică, cum ar fi un cristal, pandantiv, inel sau alte obiecte uşoare şi prinde-l de un lănţişor, coardă, aţă, etc. Acesta ar trebui folosit numai în scopuri de divinaţie şi nimic altceva.
Ţine sfoara între degete şi lasă-l să atârne. Pentru cei care sunt noi sau neexperimentaţi în folosirea pendulului, este o idee bună să intri în transă atunci când lucrezi cu acesta. Odată ce devii încrezător în răspunsurile corecte pe care le primeşti, nu mai este nevoie să intri în transă. Acum, pune o întrebare a cărei răspuns îl ştii, cum ar fi “ce zi este azi”. Începe prin a pune întrebări cu răspunsul “da” sau “nu”. Observă pendulul şi mişcările acestuia şi trage concluziile.

Am observat că mişcările de la stânga la dreapta (precum atunci când dai din cap pentru a sugera “nu”) înseamnă “nu”, iar mişcările înainte-înapoi înseamnă “da”. Atunci când se mişcă în cercuri, răspunsul este incert. Cu cât mişcările pendulului sunt mai largi, cu atât răspunsurile sunt mai exacte. De asemenea, pendulurilor li se pot pune şi întrebări de genul “cât de mult”. Pendulul se va legăna – se va opri, se va legăna din nou şi va continua să facă acest lucru până când se va opri de tot.

Pentru a găsi obiecte pierdute, ia pendulul în zona cu pricina şi întreabă-l dacă eşti aproape de obiectul pierdut. Spiritele, de asemenea pot comunica prin intermediul pendulului. Ne putem concentra pe numele spiritului sau a Demonului pe care dorim să îl contactăm. Pendulul reprezintă o metodă excelentă de a comunica cu Demonii. În cazul Demonilor, putem plasa pendulul deasupra unui desen sau a unei copii cu sigiliul acestuia, după care începem să punem întrebări.DIVERSELE UTILIZĂRI ALE PENDULULUI

Pendulurile reprezintă un mijloc excelent pentru comunicarea cu lumea spiritelor, în verificarea exactităţii altor metode de divinaţie, precum multe alte lucruri.

PENTRU A GĂSI CEVA PIERDUT:
Într-o cameră – ţine pendulul şi întreabă-l unde se află obiectul. Pendulul va începe să se legene în direcţia în care se găseşte obiectul pierdut.

Într-o casă – întreabă pendulul, cameră după cameră. Spre exemplu: este în bucătărie? da/nu; este în baie? da/nu. După ce ai stabilit camera, du-te acolo şi întreabă-l “unde”.

Pe o hartă – începe prin a întreba dacă persoana dispărută sau obiectul pierdut este în area pe care o acoperă mapa (în cazul unei persoane dispărute, este de ajutor o poză şi un obiect pe care aceasta l-a atins sau purtat). Ţine pendulul în mâna pe care îl ţi de obicei când divinezi cu acesta, iar în cealaltă ţine indicator sau un creion. Indică din loc în loc pe hartă, până când îl localizezi.

Afară – întreabă “sunt cu faţa în direcţia în care se află …?” Dacă pendulul se leagănă înainte-înapoi, atunci te mişti în direcţia bună. Dacă acesta se mişcă în cercuri, întoarce-te încet în sensul de rotaţie al acestuia, până când se mişcă înainte-înapoi.

De asemenea, poţi desena schiţa unei case, după care poţi folosi metoda hărţii pentru a găsi un obiect pierdut.

PENTRU RITUALURI AFARĂ/ÎN NATURĂ:
Pentru început, încearcă să foloseşti o mapă pentru a identifica o zonă bună. Locurile în care se intersectează Liniile Ley sau alte reţele energetice ale Pământului, sunt foarte puternice pentru întreținerea oricărui fel de ritual. Pendulul se va învârti în cercuri atât de repede, când este aşezat asupra unor astfel de locuri, încât va fi aproape paralel cu Pământul. Cu cât energiile sunt mai puternice, cu atât mai repede se va învârti pendulul.

VIEŢI ANTERIOARE:
Poţi scrie date calendaristice pe nişte bucăţi de hârtie sau pe cartonaşe, pe care le vei separa mai apoi în mod egal, pe o masă. Întreabă despre viaţa ta anterioară, iar pendulul se va legăna în direcţia hârtiei cu data exactă. Poţi face la fel în cazul continentelor, ţărilor şi a zonelor/oraşelor în care ai locuit. Întreabă despre oamenii pe care i-ai cunoscut şi despre relaţiile pe care le-ai avut cu aceştia, în acea viaţă. Scrie pe bucăţi diferite de hartie: iubit, prieten, soţ/soţie, membru al familiei, etc. Numeşte persoana, după care pune întrebări.

SĂNĂTATE:
Întreabă despre fiecare parte din corpul tău sau despre aura cuiva despre care vrei să şti. Continuă să restrângi întrebările pe care le primeşti de la pendul.

JOCURI DE NOROC:
Fi atent aici, deoarece greşelile te pot costa! Însă poţi lua pendulul într-un cazinou şi să-l întrebi dacă aceasta este o masă sau o trapă; poţi câştiga mult, repede şi uşor. La fel se poate face când pariezi pe cai şi asa mai departe.
Asigură-te că ai îndeajuns de multă experienţă cu pendulul, înainte să îl foloseşte pentru bani.

RELAŢII:
Pendulul îţi poate descoperi tot felul de lucruri despre alţi oameni. O poză sau un obiect personal poate fi de mare ajutor, însă nu este obligatoriu. Simplu, plasează pendulul deasupra obiectului şi pune întrebări.

LOCURI BUNE PENTRU CUMPĂRĂTURI SAU REPARAŢII:
Deschide cartea de telefoane şi întreabă unde se află cel mai ieftin şi cel mai bun loc pentru ceea ce vrei. Numeşte locurile, iar pendulul îţi va răspunde da/nu. De asemenea, un pendul poate fi de ajutor în diagnosticarea problemelor la maşină, înainte de a o deschide sau trimite la reparat.

RITUALURI:
Întreabă ce tip de tămâie să foloseşti, când este cel mai propice moment, cel mai bun loc, culoarea lumânărilor şi asa mai departe.

DEMONI:
Pentru o simplă contactare a unui Demon, plasează pendulul deasupra Sigiliului acestuia şi începe să întrebi lucruri.

CĂRŢI DE TAROT:
Înşiră mai multe cărţi de tarot pe masă, ca răspunsuri posibile la o întrebare. Pune întrebarea, iar pendulul va începe să se legene în direcţia cărţii cu răspunsul, până când se primeşte un “da”, atunci când acesta se află direct deasupra cărţii de tarot.

Orice întrebare care are răspunsul da/nu, poate fi răspunsă cu un pendul, în mod precis/exact. Pot fi înşirate pe masa bucăţi mici de hârtie, pe care sunt trecute nume de persoane, locuri sau lucruri, iar pendulul va începe să se legene în direcția bucăţii de hârtie pe care se află răspunsul.

Pendulul ar trebui să aibă legănări largi, întrucât acesta este un “da” sau un “nu” categoric. Cercurile înseamnă incertitudine, iar legănările slabe, înseamnă “nu prea sigur”.

==========[ Paranormal Activity ]==========
Sine? Io? Se? Ai inebunit ?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
AleX.
Corector
Corector
AleX.

Mesaje : 22
Data de inscriere : 05/05/2014
Varsta : 19

MesajSubiect: Re: arta pendulului   Mar Mai 06, 2014 4:03 pm

Mno sa stiti ca astept si io ceva comentarii

==========[ Paranormal Activity ]==========
Sine? Io? Se? Ai inebunit ?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Master
Fondator
Fondator
Master

Mesaje : 203
Data de inscriere : 30/04/2014
Varsta : 19
Localizare : Bistrita-Nasaud

MesajSubiect: Re: arta pendulului   Mar Mai 06, 2014 8:21 pm

,,Mno" asteapta mult si bine ..

GJ cu subiectu`

==========[ Paranormal Activity ]==========
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://WwW.MasterGaminG.ForumZ.Ro
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: arta pendulului   

Sus In jos
 
arta pendulului
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Activitate Paranormala :: Fenomene Paranormale :: Conspirati-
Mergi direct la: