Activitate Paranormala

Fenomene Paranormale
 
AcasaPortalCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Ritual de initiere

In jos 
AutorMesaj
AleX.
Corector
Corector
AleX.

Mesaje : 22
Data de inscriere : 05/05/2014
Varsta : 19

MesajSubiect: Ritual de initiere   Vin Mai 23, 2014 1:02 pmCe se întâmplă când închei un legământ formal cu Satan?
Satan are grijă de ai lui. Satan ne dă o tărie interioară aparte astfel încât devenim foarte puternici în spirit. Spre deosebire de religiile de dreapta, unde adepții sunt nevoiți să se roage și să își caute dumnezeul în mod continuu, Satan vine la noi de unul singur. Îl putem simți adesea cum apare și ne îndrumă când suntem la pământ, îngrijorați sau atunci când întâmpinăm probleme.

Fundamentul Satanismului Spiritual stă în terminarea planului lui Satan cu omenirea, care este zeificarea, zeificare care este atinsă prin Meditația de Împuternicire. Omenirea, în momentul de față, se afla la un nivel foarte scăzut în ceea ce privește spiritualitatea. Atunci când începem să medităm, asistăm la profunde schimbări pozitive în viețile noastre. Satan și Demonii Săi (adevărații Zei) ne protejează și ne poartă de grijă în timp ce noi evoluăm și ajungem la stadiul în care suntem capabili să ne folosim de puterile noastre spirituale. Cu Satan beneficiem de protecție, ceea ce nu se întâmplă în cazul celor din afară. Noi putem avansa în puterile minții și ale sufletului pe atât de mult pe cât dorim; pentru outsideri aceasta se poate dovedi extrem de periculos.

De asemenea, Satan ne dă cunoștința: ”Conduc pe o cale dreaptă fără nicio carte relevată.” În timp ce noi ne transformăm și creștem, viața ni se schimbă în bine și suntem mult mai fericiți. Prin Satan învățăm cum să preluăm controlul asupra propriei vieți și a destinului, încetând a mai trăi la mila destinului. Învățăm cum să ne vindecam atât pe noi înșine, cât și pe ceilalți și cum să ne împlinim dorințele folosindu-ne de puterile minții și sufletului.

Prin încheierea legământului, ne angajăm direct, în fața lui Satan, printr-un ritual. Aceasta se face exclusiv prin alegere liberă. Noi luăm o decizie, în opoziție cu botezurile creștine, în care copii fără vreun ajutor sunt duși în bisericile creștine, unde le sunt recitate rugăciuni canonice (care în adevăr au fost furate și corupte din mantrele religiilor estice) în fața unei adunături de idioți.

Datorită cercetărilor, acum putem dovedi peste orice îndoială că nazarineanul, ”iehova” și multe alte personaje biblice sunt caractere fictive care au fost furate și corupte din conceptele spirituale păgâne/sataniste. Odată ce acestea au fost corupte în rândul populației, o mana de ”aleși” au avut libertatea de a abuza de acestea, ajungând să conducă lumea folosindu-se de puterile minții și a sufletului. Pentru mai multe informații, te rugam să vizitezi secțiunea Creștinismul Expus

Deoarece prea mulți au fost în mod forțat îndoctrinați cu aceste caractere, precum și cu poziția pe care acestea o au (ca inamici ai lui Satan), noi renunțăm permanent la ele în Ritualul de Dedicare/Legământ/Inițiere. Aceasta se dovedește a fi o acțiune sănătoasă și eliberatoare din punct de vedere psihic.

Ritualul de Inițiere este foarte personal, afară de cazul în care dorești ca prietenii tăi să participe, sau dacă îl faci în cadrul unui grup.

Vei avea nevoie de:

* una sau mai multe lumânări de culoare neagră, albastră sau roșie (pe atât de multe pe cât dorești),
* un ac sau un lamă sterilizată,
* o foaie de hârtie curată și îndeajuns de mare pentru a încăpea rugăciunea de mai jos,
* un obiect de scris cu care îți vei semna numele în sânge (scufunzi vârful obiectului în sângele tău).

Scrie următoarea rugăciune:
Înaintea atotputernicului și inefabilului Zeu Satan/Lucifer și în prezența tuturor Demonilor Lui, care sunt Zeii Adevărați și Originali, eu, (trece-ți numele complet), renunț la toate credințele mele de până acum. Renunț la falsul zeu iudeo/creștin, renunț la josnicul și netrebnicul său fiu Isus Hristos, renunț la spurcatul, odiosul și infectul său duh sfânt.

Îl proclam pe Satan/Lucifer unicul și singurul meu Zeu. Promit să Îl recunosc și să Îl onorez în toate lucrurile fără reținere, dorind în schimb felurita Sa asistență, pentru a termina cu succes strădaniile mele.Este important să faci baie înaintea oricărui ritual pe care îl faci, deoarece asta denotă respect. Când ești pregătit aprinde lumânările. Ia acul și înțeapă-ți degetul arătător de la mâna stângă și stoarce puțin sânge.

Semnează-ți numele în sânge.

Recită rugăciunea cu voce tare sau în minte.

Îndoaie hârtia și las-o să ardă în flacăra unei lumânări. Mulți dintre noi au rămas și au meditat până când lumânarea a ars de tot.

Încheie ritualul cu cuvintele ”Și așa să fie”, și un ”HAIL SATAN!”

==========[ Paranormal Activity ]==========
Sine? Io? Se? Ai inebunit ?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
Ritual de initiere
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Activitate Paranormala :: Fenomene Paranormale :: Vraji / Incantatii-
Mergi direct la: